HU EN
Vereine
 

18.04.2017 14:50:32


A Győri Audi ETO Buducnosttal találkozik a TIPPMIX EHF FINAL4 2017 elődöntőjében

A Győri Audi ETO Buducnosttal találkozik a TIPPMIX EHF FINAL4 2017 elődöntőjében

Egy évvel ezelőtt a CSM Bucuresti végigverte a mezőnyt a WOMEN‘S EHF FINAL4-ban Budapesten – de meddig jut a címvédő 2017-ben?

A TIPPMIX EHF FINAL4 2017 keddi sorsolásán a magyar fővárosban kiderült, hogy a tavalyi győztes CSM Bucuresti a HC Vardar ellen lép pályára idén a fináléba jutásért. A 2. elődöntőben a Győri Audi ETO a Buducnosttal találkozik.

Az elődöntők programja:

15:15 Buducnost–Győri Audi ETO KC
17:45 CSM Bucuresti–HC Vardar

“Mind a négy csapat nagyszerű, így voltaképpen nem számít, ki az ellenfelünk az elődöntőben, mindenképpen nehéz lesz” mondta a Bukarest jobbátlövője, Line Jörgensen.

A HC Vardar játékosa, Tamara Mavsar egyetértett ellenfelével: “Mindegyik csapat erős, ám most már elkezdhetjük a célzott felkészülést is, így, hogy tudjuk, melyik csapat lesz a riválisunk. A legjobb formánkat kell mutatnunk a FINAL4-ban.”

A másik elődöntőben ismét Buducnost-Győri Audi ETO mérkőzésre kerül sor. “Ismeri egymást jól a két csapat. Szeretnénk koncentráltan pályára lépni. Tudjuk, hogy a végső győzelemhez le kell győznünk a Győrt.” emelte ki a Buducnosttól Katarina Bulatovics.

Görbicz Anita hangsúlyozta: “Nem volt kívánságlistánk a sorsolás előtt, hiszen tudjuk: mindenkit le kell győznünk a sikerhez”

2017-ben immár negyedszer kerül sor a négyes döntőre, azaz a TIPPMIX EHF FINAL4-ra, a budapesti Papp László Sportarénában, akár több mint 12 ezer néző előtt.

A 2015-ös győztes Buducnost és a háromszoros bronzérmes HC Vardar immár negyedszer vesznek részt a női Bajnokok Ligája csúcseseményén, azaz valamennyi FINAL4-ba eljutottak eddig.

Az első évben, 2014-ben a Győri Audi ETO KC nyerte meg a négyes döntőt, míg 2016-ban elveszítette a finálét a CSM Bucuresti ellen. A román együttes idén, tavalyi első szereplését követően, visszatér a TIPPMIX EHF FINAL4 mezőnyébe.

Jegyek még kaphatók!

A mezőny kialakulásával párhuzamosan a várakozások és a belépők iránti érdeklődés is megugrott az elmúlt napokban, de jegyek még kaphatóak az esemény hivatalos oldalán, a www.ehfFINAL4.com -on.

Jegyárak:

1. kategória: 39.990 forint
2. kategória: 27.990 forint
3. kategória: 19.990 forint
4. kategória: 9.900 forint


 


Foto galleries

Videos

Magazine

Stats

Sponsors Women TIPPMIXGerflorGerflorGerflorGlobal MMKUNIQA

LANXESS arena

Cologne 
         
         
Vereine